Időpont: 2023. április 26. (szerda); előadás: 11:00-11:30-ig, bemutatók 11:30-14:00
Helyszín: “A” épület, előadás: 124-es terem, bemutatók: fsz. 1-es tornaterem

Program gyógytornász hallgatóknak, a bemutatókra kötelező a REGISZTRÁCIÓ (lent)!

Lippai Kitti vagyok, kisállat-gyógytornászként dolgozom Szegeden (Fiziostúdió) és Szatymazon (Fiziopanzió) 2014 óta.

Képesítésemet a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság egyéves tanfolyamának elvégzésével szereztem meg. Munkám központi helyet foglal el az életemben. Sokat olvasok, tanulok, szemináriumokra, továbbképzésekre járok, igyekszem folyamatosan fejlődni, illetve létrehozni egy magas felszereltségű kezelőt.

Főként ortopédiai, neurológiai, geriátriai eseteim vannak, de nagy örömömre egyre több sport- és munkakutya gazdija fordul hozzám prevenciós céllal. Összetett, nehéz, de gyönyörű szakmám van.

Szeretettel várjuk gyógytornász hallgatóinkat a bemutatókkal egybekötött előadásunkon! Az előadás szabadon látogatható, a félórás bemutatók viszont regisztrációhoz kötöttek. A bemutatókon kutyusok manuálterápiás és aktív kezelését nézhetitek végig. Lippai Kitti kisállat-fizioterapeuta tehát elhozza négylábú pácienseit hozzánk! Épp emiatt a kezelési bemutatók során kérjük, hogy ne zavarjátok Kittit és a kutyusokat beszélgetéssel, ki-be járkálással és zajokkal. Kérjük tehát, hogy a bemutatókra pontosan érkezzetek és a telefonjaitokat némítsátok le.

REGISZTRÁCIÓ