Karrierlehetőségek a hazai és nemzetközi fitnesz- és egészségfejlesztési szektorban gyógytornászok részére: 16:00-16:30
Rehabilitációtól a maximális teljesítményig: 16:30-17:30
A rehabilitáció jövője – okos technológiák térnyerése a mindennapi rehabilitációs gyakorlatban: 17:30-18:15-ig 

Helyszín: “A” épület, 124-es terem

A program regisztráció nélkül látogatható, szeretettel várjuk gyógytornász hallgatóinkat!

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola egy komplex programmal készül számotokra, melynek része egy rövid előadás az IWI alapítójától, Dr. Zopcsák Lászlótól, mely a fitnesz szektorban rejlő karrierlehetőségekről szól (16-16:30-ig); egy komplex gyakorlati bemutató (16:30-17:30-ig) Balázs Domonkos gyógytornász-személyi edzővel; és egy elképesztően innovatív előadást is meghallgathattok az okos technoógiákról Hutter Ádám doktorandusztól. 

Vendégünk lesz ez alkalommal Horváth Szabolcs a Magyar kosárlabda válogatott erőnléti edzője és a Budapesti Honvéd kiemelt kosárlabda akadémia vezető erőnléti edzője.

Egyedüli alkalom, ne hagyjátok ki!

  • Magyar kosárlabda válogatott erőnléti edzője
  • Budapesti Honvéd kiemelt kosárlabda akadémia – vezető erőnléti edző
  • IWI oktató
  • MSC SPT, HK, sporttudományi és rehabilitációs szakember, oktató, a PTE Egészségtudományi Doktori Iskola doktorandusza, akinek kutatási területe a kötőszöveti manuális technikák citológiai hatásmechanizmusának vizsgálata. Egészség- és orvostudományi mesterséges intelligencia szakértőként hisz abban, hogy aki a gyógyítás területén nem tudja a napi rutinjába integrálni napjaink technológiai újdonságait, rövidtávon lemarad.